Afzetpalen: je kunt er niet omheen

Afzetpalen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij evenementen en in wachtrijen en wachtruimtes. Het is een middel voor jouw bedrijf om kassa’s te organiseren. Het helpt je om ruimtes in musea af te scheiden of een gewaagd statement te maken tijdens jouw volgende rode loper evenement. Afzetpalen zijn dus onmisbaar voor crowd control en ideaal voor het opzetten van wachtrijen en het leiden van voetgangers in winkels, congressen en showrooms. Lees hier meer over de handige functies van afzetpalen en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Afzetpalen zorgen voor orde en veiligheid

Een afzetpaal werkt als lijnverdeler en is beschikbaar in een aantal stijlen. Palen met touwen hebben iets ouderwets en stijlvols. Bij commerciële stands zie je afzetpalen met oprolbare banden. Soms zijn ze ook voorzien van een reclamepaneel systeem of stevige veiligheidsbarrières voor buiten. Alle typen staanders voor crowd control moeten en stevige constructies hebben. Ze moeten aan jouw behoeften op het gebied van wachtrijbeheer voldoen. De prijs opties variëren ook van goedkoop tot duur. De keuze hangt af van wat jij wil in jouw ruimte. Iets functioneels of juist iets dat er ook goed uitziet.

Waar kan je afzetpalen met riem- en touwlijn verdelers voor gebruiken?

Afzetpalen worden vaak gebruikt om lijnen te vormen naar de servicedesk in winkels en service organisaties. Ze houden hotel-, bank- en theater lobby’s ordelijk door het opzetten van duidelijke barrières en ruimteverdelers. Afzetpalen zijn dus ideaal om klanten naar hun bestemming te leiden. Denk bijvoorbeeld aan restaurants waar ze het voetgangersverkeer kunnen leiden, maar ook aparte eetruimtes kunnen afbakenen. Soms worden ze bedrukt om de merkherkenning te vergroten. Gebruik ook stijlvolle paal- en touwsteunsystemen om luxe exposities te presenteren, zoals kunstwerken in een galerie of op een tentoonstelling.

Kies voor een stabiele paal die tegen een stootje kan

Een goede afzetpaal is gemaakt van duurzame materialen en heeft een ronde, verzwaarde basis voor stabiliteit op plaatsen met veel verkeer. Deze barrières worden tegenwoordig aangeboden in een aantal tinten zoals zwart, zilver en grijs om overal in op te gaan. Als alternatief kunnen ze opvallen door hun gepolijste chromen of messing finish die zorgt voor een stijlvolle sfeer. De betere leveranciers van deze modellen zoals In-Liner bieden vaak ook speelse ontwerpen die karakter toevoegen aan verkooppunten waar klanten in de rij wachten.


Welke systemen zijn handig voor plekken met veel mensenverkeer?

Paalbarrières met oprolbare gordels zijn uitstekende professionele lijnsteunen voor locaties zoals luchthavens en bioscopen. Vervangende oprolbare riemen zijn ook beschikbaar voor wachtrijpalen om winkeleigenaren de mogelijkheid te geven om van decor te veranderen zonder het armatuur te vervangen. Stands met touwen worden vaak aangeboden in een brede selectie met zowel fluwelen als nylon ontwerpen. Geweldig voor VIP-ruimtes, musea, banken en chique theaters. Wachten hoeft dus niet saai te zijn dankzij een stijl die is gemaakt om luxueus te zijn.

Klaar voor de menigte: vertrouw in het eenvoudige ontwerp van afzetpalen

Om het meeste uit  staanders voor crowd management te halen, voegt je aan de bovenkant gemonteerde accessoires toe voor meer functionaliteit. Dit kunnen onder meer frames zijn die klanten informeren over waar de wachtrij begint en hoe ze service kunnen krijgen. Zo kan je dus veel bereiken als je de juiste staander kiest voor de juiste locatie.

Tags: