Sloten van Salto

Om meer controle te hebben over wie er allemaal toegang krijgen tot bepaalde ruimtes, kan met gebruik maken van Salto sloten. Salto sloten zijn gemakkelijk om te installeren en verhogen de beveiliging van uw bedrijf. Het saltobeslag registreert alle informatie om zo een betrouwbare systeem te vormen. Salto sloten zijn in 2 systemen te krijgen:

 

  • Een standalone saltoslot

Het saltobeslag gebruikt het Salto Virtual Network technologie om te communiceren met een kaartlezer. Alle informatie is dan op uw computer te vinden dankzij de verschillende hotspots in de omgeving. Het saltobeslag en de kaartlezer wisselen informatie uit. Het saltobeslag geeft aan welk deur gebruikt wordt en op welk tijdstip. Ook geeft het aan wat de batterijstatus is. De kaart geeft aan wanneer er sleutelannuleringen plaats hebben gevonden, de toegangsactiviteit van de deur, de loopafstand en noodvergrendeling van de deur.

 

  • Draadloos online saltoslot

Met dit systeem kunt u het salto beslag online beheren. U bent daarnaast ook op de hoogte van alles wat er gebeurt. U weet precies wanneer en hoeveel keren een deur geopend is, u kunt zelf op een afstand een deur openen of vergrendelen en u weet precies wanneer er sleutelannuleringen plaatsvinden en wat het batterijstatus is.

 

Tegenwoordig is het gemakkelijk voor buitenstaanders om in zo een systeem te komen, maar gelukkig is er hieraan gedacht. Alles is beschermt met het “DESfire” techniek. Dus niemand gaat informatie van u kunnen stelen door het systeem te hacken. Ook kunt u de sloten integreren met een CCTV camerasysteem, branddetectie en inbraaksystemen voor extra beveiliging.