Draadloze camera inzetten tegen diefstal

Spywebshop

De Spyshop wordt vaak voor privé doeleinden ingeschakeld, maar dit hoeft absoluut niet. Natuurlijk kan er ook een Spyshop worden ingeschakeld voor zakelijke doeleinden. Stel je hebt het vermoeden dat er uit de inventaris spullen worden gestolen door het personeel. Dit zijn natuurlijk hele serieuze verdenkingen, waarmee je niet zomaar aan kan komen zetten. De Spyshop kan je helpen om de dader heterdaad te betrappen of preventief je zaak te beschermen tegen inbraken van binnenuit. Met een beveiligingscamera kunnen je personeelsleden worden vastgelegd en kan je opzoek gaan nar de dader in het midden. Je kan zo voldoende bewijs verzamelen om direct een personeelslid te ontslaan.

Draadloze camera inzetten tegen diefstal

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan meemaken en dit is helemaal zo met diefstal. Jaarlijks is er veel schade bij bedrijven zodra er een diefstal plaats vindt. Dit gebeurd niet alleen extern, maar vaak ook intern. Meestal wordt er gedacht dat er alleen in winkels diefstallen plaatsvinden. Helaas blijkt uit de praktijk dat er ook veel op de werkvloer wordt gestolen. De Spyshop kan helpen om jouw spullen en inventaris te beschermen tegen inbraken. Je kan ervoor kiezen om een draadloze camera op te hangen die bijna onzichtbaar is. Zo kan je opnames maken zonder dat je personeel het doorheeft. Dit heeft als voordeel dat je een dief sneller in de kraag grijpt. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een zichtbare beveiligingscamera. Vaak werkt deze camera zeer preventief doordat medewerkers doorhebben dat ze worden vastgelegd.

Opnames communiceren naar je personeelsleden

Officieel ben je vanwege privacy doeleinden verplicht om te communiceren over je draadloze camera. Natuurlijk kan je aan je personeelsleden melden dat je de Spyshop hebt ingeschakeld voor eventuele diefstallen. Confronteer je personeel gerust over het feit dat er intern of extern gestolen wordt op de werkvloer. Met behulp van deze opnames lok je al snel iemand in de val of voorkom je dat personeelsleden verder gaan met het stelen van goederen binnen jouw bedrijf. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij de Spyshop over het plaatsen van een beveiligingscamera op kantoor.