Draadloze camera met monitor en/of smartphone functie

Draadloze camera met monitor en/of smartphone functie

De meest gekozen camera is al jaren de draadloze camera. Het voordeel hiervan is dat je nu gewoon iedere positie kan bepalen die je zelf graag wilt. De Spyshop kan je eventueel nog advies geven welke hoeken van je woning het beste zichtbaar gemaakt kunnen worden met de camera. Met een draadloze camera heb je geen gedoe met draden die je hoeft weg te werken. Je hangt de camera gewoon op en de rest gaat vanzelf. De beelden kan je vervolgens live bekijken op de monitor of terugkijken als er iets gebeurd is. Eventueel kan je ook kiezen voor een IP camera zodat je de beelden ook live kan streamen via je smartphone. Ideaal als je overal op de hoogte wil zijn van de situatie bij jouw thuis.

Bewakingscamera voor bij de voordeur

De Spyshop kan je ook helpen aan een bewakingscamera voor bij de voordeur. Je kan het op verschillende manieren veiliger maken voor jezelf. Denk hierbij aan een peephole camera waarbij je kan zien wie er nu eigenlijk voor je deur staat voordat je opendoet. Naast deze camera kan je ook kiezen voor een videodeurbel. Zodra er iemand aanbelt worden er direct foto’s en opnames gemaakt. Je kan zo zelf bepalen of je open doet of niet. De laatste optie is natuurlijk gewoon een bewakingscamera ophangen bij je voordeur en het liefste een IP camera. Je kan zo direct zien wie er nu eigenlijk voor de deur staat door je smartphone in te schakelen.

Spyshop

Een draadloze camera kan voor diverse zaken worden toegepast. De Spyshop kan je eventueel helpen om de juiste camera in jouw situatie te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld veel kennis van camera installaties of weinig? De Spyshop zal je in beide situaties uiteraard verder helpen aan de juiste set. Neem bijvoorbeeld een plug & play set. Je betaalt misschien iets meer voor een bewakingscamera, maar je hebt nu wel een draadloos systeem dat werkelijk iedereen eenvoudig zelf kan installeren. Met behulp van het juiste advies weet de Spyshop je altijd verder te helpen aan de juiste camera’s en systemen om je woning optimaal te beveiligen.