Draadloze camerabewaking inzetten om een woning te beschermen

Draadloze camerabewaking – Verborgen camera

Ben je van plan om een verborgen camera te plaatsen? Of wil je juist zichtbare draadloze camerabewaking? Je kan zelf kiezen welke camera’s je het beste kan inzetten voor het bewaken van je pand. Soms kiezen woningeigenaren voor een combinatie van zichtbare camerabewaking en een verborgen camera. De verborgen camera kan je ergens verstoppen binnen de auto waar de camera absoluut niet opvalt. Je kan zo in het geheim opnames maken van bestuurders in de auto, maar ook van inbrekers. De camera’s zijn draadloos en nemen relatief weinig ruimte in beslag. Je kan ze zo verbergen zodat niemand ze ziet en je bewijslast vastgelegd hebt op de camera.

Draadloze camerabewaking inzetten om een woning te beschermen

Het inzetten van draadloze camerabewaking is verstandig om een woning echt veilig te houden. Met behulp van een verborgen camera leg je exact vast wat zich precies afspeelt in en rond je huis. Als je de camerabewaking zichtbaar monteert dan kan je ervoor zorgen dat inbrekers afschrikken van de camera’s. Een camera laat zien dat er duidelijk bewaking aanwezig is en er is een kans dat de bewaking verder opgevoerd wordt. Inbrekers willen niet het risico lopen om vastgelegd te worden op de camera en zullen uiteindelijk een andere woning uitkiezen om te gaan inbreken.

Verborgen camera als extra draadloze camerabewaking

Naast draadloze camerabewaking kan je eventueel ook nog een extra verborgen camera ophangen. Deze camera maakt opnames zonder dat inbrekers het doorhebben. Handig als de inbreker doorheeft dat er een camerasysteem hangt. Ze kunnen vervolgens niet meer proberen om de camera te ontwijken. Ze worden namelijk direct vastgelegd op de geheime camerabeelden. In de Spyshop kan je terecht om meer informatie te ontvangen over de draadloze camerabewaking of de verborgen camera. Uiteraard kan je hier ook terecht voor een advies over het gebruik van de camera. Welke camera kan je bijvoorbeeld het beste kiezen? Dit soort vragen worden allemaal behandeld door de Spyshop. Stel ze gerust aan onze specialist in draadloze camerabewaking.