In de Spyshop kan je prima terecht voor advies over je eigen bewakingscamera

Spyshop draadloze camera

In de Spyshop kan je prima terecht voor advies over je eigen bewakingscamera. Alleen is vaak de eerste vraag die je gesteld wordt wat voor een soort camera je zoekt. Zoek je een draadloze camera of een camera met draad. Een camera met draad kennen we natuurlijk allemaal wel. Maar wat is nu het voordeel van een draadloze camera om beelden mee te maken in huis ter beveiliging? Wij hebben met behulp van de Spyshop op een rijtje gezet wat nu de voordelen zijn van bijvoorbeeld een Elro IP camera. Een draadloze camera die je complete woning kan beveiligen ten opzichte van een camera die aan een monitor hangt.

Eenvoudige installatie

Eén van de grootste pluspunten die de Spyshop altijd benoemd is de eenvoudige installatie van een draadloze camera. Je hoeft geen kabels te trekken en deze zien te verstoppen zodat de kabels niet de hele tijd in het zicht is. Het enige wat je soms hoeft te doen is een gaatje boren om de camera’s op te hangen. Je zet de camera’s aan en je kan ze direct gebruiken. Dit noemt de Spyshop Plug & Play en je ziet het steeds vaker bij de draadloze variant. Als je verder helemaal niet technisch bent en je wil wel een veilige woning dan raden wij dit absoluut aan.

Zonder problemen op een andere locatie hangen

Je hebt een draadloze camera uit de Spyshop besteld en opgehangen. En dan blijkt dat je een bepaalde hoek helemaal niet ziet of dat de inbrekers op een andere plek aan de gang zijn gegaan. Een draadloze camera kan je gewoon eenvoudig op een andere plek hangen zonder dat je nieuwe kabels hoeft te trekken of weer nieuwe instellingen nodig hebt. De Spyshop noemt dit ook een groot pluspunt. Je zou denken dat als je eenmaal een beveiligingscamera hebt hangen je deze niet meer ergens anders neerhangt. Toch komt het helaas in de praktijk veel vaker voor dan je denkt dat je de camera op een andere plek wil hangen. Dan is draadloos dankzij de flexibiliteit absoluut ideaal vergeleken met andere opties.