Maak gebruik van een spy camera

Maak gebruik van een spy camera

Niet alleen de GPS tracker kan een overspel bewijzen. Je kan eventueel nog verder gaan door een spy camera te installeren. Mocht het GPS signaal uitwijzen dat je partner absoluut niet aan het overwerken is dan kan de camera direct opnames maken. De spy camera geeft zo direct beelden weer van de locatie waar je partner zich bevind. Deze bewijzen kan je opslaan om zo op een later moment je partner te confronteren met het overspel. Dit soort handige hulpmiddelen helpen je verder in de Spyshop.

Spywebshop

Het inzetten van GPS trackers klinkt voor veel mensen als een grote inbreuk op de privacy. Toch wordt er binnen de Spyshop regelmatig gebruik gemaakt van de tracker. Maar waarom zou je hiervan gebruik maken? Vaak is het voor veel ouders een methode om zichzelf gerust te stellen. Ze gebruiken de GPS tracker bijvoorbeeld bij hun kinderen. We horen dan ook regelmatig de vraag welke trakcer uit de Spyshop hiervoor geschrikt is. Zo wordt de tracker bijvoorbeeld gebruikt om te achterhalen waar een kind aan het buitenspelen is. De wereld wordt vandaag de dag steeds onveiliger. Dit is vaak al reden genoeg om een kind niet alleen de straat op te laten gaan. Met de tracker weet je precies waar een kind zich ophoud en of een kind echt om de hoek aan het spelen is. Met de GPS tracker weet je precies wanneer een kind misschien wel meegenomen is door iemand anders. Je kan zo direct de locatie doorgeven en de politie inschakelen.

Spyshop bij overspel

De Spyshop wordt ook regelmatig ingeschakeld bij een verdenking van overspel. Je kan zo controleren of een partner echt aan het overwerken is of in werkelijkheid een date heeft in de stad. Een GPS tracker is vaak vrij klein en kan je zo al snel verstoppen in een jaszak. Je weet zo precies waar je partner werkelijk is als hij beweert dat hij of zij aan het overwerken is. Reden genoeg om je partner te confronteren door zogenaamd op dezelfde locatie een kijkje te gaan nemen. Regelmatig wordt de Spyshop voor dit soort zaken ingeschakeld om zo duidelijkheid te krijgen over een eventueel overspel.