Spyshop beveiligingscamera

Spyshop beveiligingscamera

In de spyshop is op dit moment één van de meest populaire beveiligingscamera’s de draadloze camera. In deze tijd vinden we het belangrijk dat draadjes zo mooi mogelijk worden weggewerkt. We zien dan ook liever geen draadjes van onze beveiligingscamera door het huis lopen. Toch willen we wel graag dat onze woning of kantoorpand goed beveiligd is met een beveiligingscamera. Eén van de meest populaire oplossingen op dit moment is de IP camera. Deze beveiligingscamera is ervoor gemaakt om prachtige beelden te maken en deze live te streamen via het internet. Zo kan je met speciale inloggegevens online kijken wat er bij jouw thuis gebeurd. Dit kan overal ter wereld zolang je maar een internetverbinding hebt. Sommige draadloze camera’s werken ook via de smartphone zolang deze een wifi signaal heeft of internet. Maar wat zijn allemaal de voordelen van een IP camera uit de spyshop?

Geen monitor meer in huis

Een pluspunt voor vele is dat je geen speciale monitor meer hoeft op te hangen. Je hoeft alleen de draadloze camera te verspreiden door de woning. Dit bespaart een heel hoop draadjes en je hoeft niet in de gaten te houden dat je geheugen vol raakt. Natuurlijk dienen de belangrijke beelden met de IP camera ook ergens opgeslagen te worden, maar dit hoeft niet op een monitor met een beperkt geheugen.

Toegang tot de beelden via de smartphone

Overal ter wereld heb je toegang tot de beelden via de smartphone. De Spyshop legt je graag uit hoe je kan inloggen op je beveiligingscamera. Soms wordt er een speciale app meegeleverd, waarmee je kan inloggen en de beelden direct kan zien. Dit is ideaal als je op vakantie bent en je via je smartphone de melding krijgt dat het alarm afgaat.

Eenvoudig te monteren

De beveiligingscamera met IP functie zijn vaak op basis van plug & play. Je plakt ze vaak aan het plafond of je zet ze neer in het raam. De rest gebeurd eigenlijk vanzelf en als je er niet uitkomt dan kan de Spyshop je altijd helpen met de installatie van jouw draadloze IP camera.