Verborgen camera – Spycam

Verborgen camera – Spycam

De verborgen camera kan u helpen om verborgen feiten boven water te krijgen. Het komt regelmatig voor dat bepaalde zaken gewoon niet boven water komen. Wat u ook probeert de tegenpartij zal niet snel toegeven dat hij of zij fout zit. In dit soort situaties kan u de spycam overwegen. Dit is een kleine mini camera die u kan verstoppen op een locatie in huis of mee kan nemen tijdens een bezoek. De spycam wordt steeds vaker toegestaan als bewijsmateriaal tijdens rechtszaken. Het kan dus slim zijn om te investeren in uw eigen verborgen camera om zo verborgen feiten eindelijk boven tafel te krijgen.

Verborgen camera inzetten op het werk

Eén van de locaties waar de verborgen camera neergezet kan worden is op het werk. Helaas gebeurd het regelmatig dat er uit de inventaris van een bedrijf spullen gestolen worden. Naast spullen gebeurd het ook nog weleens dat er andere spullen verdwijnen. Misschien wel de voorraad van uw winkel? Het is moeilijk om vast te stellen wie er achter deze daad zit. Met de verborgen camera kan u achterhalen wie er de dader is van een diefstal binnen uw bedrijf. Uiteindelijk kan bijvoorbeeld blijken dat het meerdere personen zijn. U kan er direct een zaak van maken want uw spycam mag als bewijsmateriaal gebruikt worden als er geen andere manier is om aan te tonen wie de dader is achter de diefstal. Informeer eventueel wel van te voren met een juridisch specialist of de verborgen camera ingezet mag worden.

Verborgen camera gebruiken bij privé zaken

Uiteraard kan de verborgen camera ook ingezet worden bij privé zaken. Misschien wilt u weten wat uw kind nu echt uitspoot als hij of zij buiten de deur is. Binnen een handomdraai bevestigd u de spycam aan uw kind zijn kleding. De camera kan verstopt zitten in een knoop en is soms zo groot als een speldenknop waardoor niemand het doorheeft dat u de spycam inzet bij uw eigen kinderen.